Lluís Sales I Favà y Albert Reixach (Coords.), Les corts jurisdiccionals a la Corona d’Aragó (s. XI-XVIII). Fonts per a l’estudi - Ferrán-García, Oliver (Studia Historica. Historia Medieval, 2023)
Reseña del libro